LOGIES

De Luienhoek ligt aan de rand van de polder in Dongen. De Laagstraat is een lange straat en daar bevindt zich aan het eind een flauwe bocht, vanwege die bocht wordt deze omgeving " De Luienhoek" genoemd. U logeert in het achterhuis van een Brabantse langgevelboerderij. Er zijn ruime parkeermogelijkheden met privé parking. Via uw eigen entree bereikt u op begane grond de smaakvol ingerichte woonkamer en luxe uitgeruste keuken. U kunt hier tv kijken, muziek luisteren of heerlijk een boek lezen. Koffie en thee zijn bij de prijs inbegrepen..

 

De luxe keuken beschikt over een quooker, vaatwasser, kookplaat en een koelkast waarin voldoende ruimte is om uw meegebrachte etenswaar te koelen.

De bijkeuken beschikt over een wasmachine en droger die geheel gratis tot uw beschikking staan.

 

Grenzend aan de woonkamer bevinden zich twee luxe comfortabel  ingerichte rookvrije appartementen met prima twee eenpersoons boxsprings. 

Het groene appartement beschikt over prachtig privé sanitair met wastafel, toilet en dubbele douche. Het blauwe appartement beschikt over  ligbad, douche en toilet.

 

Het bijplaatsen van een babybedje is tegen betaling mogelijk.

Ieder appartement  beschikt over een eigen op het zuiden gelegen zonnig terras. Beide kamers en de woonkamer zijn voorzien van tv en gratis wifi.

Mede door de sfeervolle inrichting wordt u een aangenaam verblijf gegarandeerd.

Huisdieren zijn in het hele complex helaas niet gewenst.